ხინკალი
შემადგენლობა
- ღორის ხორცი - 1 კგ (ან ცხვრისხორცი)
- ხახვი - 5 თავი
- კვერცხი - 1 ცალი
- მწვანილი - გემოვნებით
- პილპილი - გემოვნებით
- მარილი - გემოვნებით
როცა ყველა ხინკალი ამოტივტივდება, ვადუღოთ კიდევ 5 წუთი. ამოვაწყოთ ხინკლები თეფშზე, ისე რომ არ დაიხას. მოვაყაროთ პილპილი.
ჩურჩხელა
ჩურჩხელა ქართული კულინარიის შედევრია. მოიმარაგეთ ზამთრისთვის ქართული ნატურალური დესერტი – გაუმასპინძლდით ოჯახის წევრებსა და საყვარელ ადამიანებს.
მასალა:
·
1 ჩ.ჭ.
პურის ფქვილი
·
შაქარი გემოვნებით
·
ნიგოზი ან სხვა საგულე მასალა
·
ბამბის ან აბრეშუმის მსხვილი ძაფი
Комментариев нет:
Отправить комментарий