пятница, 26 июля 2013 г.

ხინკალი და ჩურჩხელა

ხინკალი

შემადგენლობა

ხინკლები ჩავყაროთ ადუღებულ მარილიან წყალში.
როცა ყველა ხინკალი ამოტივტივდება, ვადუღოთ კიდევ 5 წუთი. ამოვაწყოთ ხინკლები თეფშზე, ისე რომ არ დაიხას. მოვაყაროთ პილპილი.

ჩურჩხელა
ჩურჩხელა ქართული კულინარიის შედევრია. მოიმარაგეთ ზამთრისთვის ქართული ნატურალური დესერტიგაუმასპინძლდით ოჯახის წევრებსა და საყვარელ ადამიანებს.
მასალა:
·         1 . ბადაგი
·         1 .. პურის ფქვილი
·         შაქარი გემოვნებით
·         ნიგოზი ან სხვა საგულე მასალა
·         ბამბის ან აბრეშუმის მსხვილი ძაფი

Комментариев нет:

Отправить комментарий